Tjenester

Sti Media er et resultatdrevet mediebyrå som hjelper deg å lykkes

Nettsider

Hos oss får du Google optimaliserte og mobil vennlige nettsider som er skreddersydd din virksomhet. Vi utvikler, vedlikeholder og drifter nettsiden din for deg.

Annonsering

Løsninger til ethvert budsjett. Med smarte plattformer og dagens moderne samfunn er utvalget blitt stort. Vi lager annonsene som vekker oppsikten hos dine kunder.

Sosiale medier

Vi setter opp din bedriftsprofil i sosiale medier med profesjonelle sider med mål om å treffe din målgruppe.

Grafisk Design

Hos oss baseres designutvikling og vurderinger på gode strategier som skaper resultater. Vi tilbyr alt innenfor digital design.

IT Support

Mangler din bedrift en oppfriskning i systemene eller ønsker dere å oppgradere til nyere systemer. Vi tilbyr smart og riktig rådgivning.

App utvikling

Har du en idé på en app eller en løsning du ønsker å realisere. Sti Media hjelper deg med utviklingen og riktig rådgivning.

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring. Dine resultater betyr alt for oss, derfor er vi opptatt av å levere strategiske og kostnadseffektive løsninger slik at vi når målene vi har løsningen du handler hos oss. Trykk på tjenestene under for å lese mer om det du er på utkikk etter.