Sosiale medier

Annonser der folk befinner seg

Plattformer vi hjelper deg med

Instagram

Facebook

LinkedIn

Snapchat

Youtube

SoMe

SoMe er en forkortelse for sosiale medier. Det blir ofte brukt på tjenester som Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og Snapchat. Markedsføring på sosiale medier er kanskje den mest effektive formen for markedsføring da man når ut til et stort publikum.

Du har sikkert opplevd en annonse som dukker opp når du surfer gjennom disse tjenestene, det kan enten dukke opp en videosnut eller en banner som forteller noe om bedriften som annonserer.

De fleste menneskene i dag har en konto i noen av disse plattformene. Det er mennesker med alle aldre og interesser. Ved å ha en god annonse på disse plattformene vil du øke sjansen din med og treffe dine kunder. En effektiv og smart annonse kan gi deg en forsprang framfor dine konkurrenter. 

Sti Media AS setter opp disse annonse for deg og følger dem opp. 

instagram - sti media

Trenger din bedrift en side på sosiale medier?

Sti Media AS hjelper deg og sette opp en bedrift side på disse plattformene, og gir deg en strategi på hvordan du skal bruke disse plattformene effektivt og smart.

Sammen med deg staker vi ut veien for din sosiale medier profil;

  • Hva har du lyst og oppnå med din sosiale medier profil?
  • Hvilke plattformer det er lønnsomt for deg å være tilstedet på for å nå dine mål.

Vi lager en individuell strategi som passer dine mål.

Annonsering og videoer på YouTube

YouTube er en mektig plattform for bedrifter og tilbyr mange bruksområder. Enten du velger å annonsere via plattformen, bruker det som en opplæringsportal for dine kunder/ansatte, eller lager en egen bedriftside med videoer som sier noe om din bedrift. YouTube er en av de største søkemotorene og brukes til alt fra bli underholdt til lære seg noe nytt. Vi anbefaler bedrifter å lage en bedriftsprofil på plattformen. På den måten kan du enkelt formidle ditt budskap til dine kunder eller ansatte. 

Kontakt informajon

Hør med oss hva vi kan hjelpe deg med