Rådgivning

Medierådgiver

Vi hjelper dere slik at dere ikke opplever svindel eller å bli lurt på internett.

Ved å ha oss som medierådgiver kommer vi til å bistå og etterstrebe at dere ikke blir utsatt for svindel eller lurt av useriøse aktører som selger digitale løsninger som ikke passer i deres.

Det finnes mange aktører innen digital markedsføring. Ofte kan tjenestene oppfattes som svært like, mens det i realiteten er stor forskjell på kvalitetene i løsningene som tilbys.

Ofte blir det takket ja til bindene avtaler i travle dager, og ender opp med at mange mister kontroll på hvilke avtaler de betaler for på internett. Mange er også plaget av pågående selgere som skal selge de tjenester på internett.

Vi kan rydde opp i bedriftens markedsføring gjennom å danne en oversikt over dagens situasjon.
Vi gir objektive tilbakemeldinger i forhold til valg av løsninger og leverandører, vi analyserer resultater og gjør en opprydding av ulønnsomme avtaler. Vi kan i tillegg ta på oss jobben som megler mellom dere og tilbyderne, for å avlaste pågangen dere får, samt utelukke useriøse aktører.

La oss hjelpe dere med å sette opp en strategi og en komplett plan for hvilke medier og annonsekanaler som gir effekt, og hvordan disse bør benyttes i forhold til deres målgruppe, målsetning og budsjett.

Enorm gjennomføringskraft og bred kompetanse innen Google relaterte løsninger, søkemotoroptimalisering, web design, rådgivning og markedsføring. Vårt mål er å levere gode resultater og skape fornøyde kunder…

Avtal telefonmøte

Mye av våre løsninger kan fort bli tekniske og vanskelig og forstå. Det forstår vi!
Derfor anbefaler vi at du avtaler et telefonmøte med oss