Portefølje

Takk for at dere velger oss

Brobekk Fysioterapi DA - Sti Media

Brobekk Fysioterapi DA

Brobekk Fysioterapi er en fysioterapi praksis med kommunal driftsavtale. Virksomheten tilbyr allmenn fysioterapi behandlinger, fysikalsk lymfødem behandling og psykomotorisk fysioterapi.

Skatt og regnskap - sti media

Skatt & Regnskap AS

Regnskapsbyrå plassert i Hvalstad. Bedriften består av kunnskapsrike regnskapsførere med ulike spesialiteter og lang fartstid. Resultatet ble en fin, moderne, brukervennlig og informativ nettside.

Lie Sport AS - sti media

Lie Sportstournaments AS

Lie Sportstournaments AS har lang bakgrunn innen internasjonale fotball turneringer, cuper og arrangementer. Bedriften er den eneste off-agent for Gothia Cup i Norge. Gothia Cup er blant verdens største fotball cuper for barn og unge.

Ing. Vidar Nilsen AS - Sti Media

Ing. Vidar Nilsen AS

Ing. Vidar Nilsen AS er en bedrift som driver innen taksering, bygg prosjektering, analyse rapportering og verdi og låne taksering. Vidar Nilsen har lang erfaring i yrket og arbeidet selvstendig siden 2000.

Boliginstituttet AS - Sti Media

Boliginstituttet AS

Boliginstituttet AS ble etablert i 1954 i samarbeid med Oslo kommune, banker og andre kredittinstitusjoner.
I dag er virksomheten uavhengig og drives av fire partnere med sentral godkjenning i flere felt.

Dette sier våre kunder om oss

Mazar AS
Samarbeid med Sti Media AS har vært en glede. Som en nyetablert bedrift i startfasen var det veldig viktig å få nettsiden på plass så fort som mulig. Sti Media er i tillegg superraske på å svare på spørsmål og forandre innholdet vårt etter forespørsel. I tillegg til en nettside som vi veldig fornøyde med, viste de stor kompetanse innenfor sosiale medie plattformer. Vi fikk veiledning i vår væremåte i både Facebook og Instagram og takker for tipsene Sti Media ga oss. Her får du mye for pengene. Vil du ha en lett tilgjengelig leverandør med raske tilbakemeldinger og anbefalinger så er Sti Media å foretrekke fremfor de store selskapene med lite tid og som oftest korte og uklare beskjeder.
Ali Akbar - Daglig leder
SalesTek AS
Sti Media leverer det meste innen markedsføring og opererer som en effektiv markedsavdeling for oss. I tillegg til annonser på Google har de hjulpetoss med søkemotoroptimalisering av hjemmesiden vår for å bli mer synlige på nettet. De tar all kontakt med alle markedsaktører vi jobber med og vurderer alle tilbud. Da kan vi fokusere på det vi gjør best. Med Sti Media får vi raske leveringer og har gode erfaringer. Vi kan anbefale de til alle bedrifter som vil ha mest igjen for markedsføringen sin.
Berkan Payasli - Markedsansvarlig
Svenorbygg AS
Vi har använt Sti Media i över seks månader nu för allt från digital marknadsföring samt konsultation och uppföljning kring vår digitale synlighet. Hittills är vi nöjda med den levererade produkten och uppföljningen. Sti Media upplevs mer personligt och professionellt än andra spelare vi har använt tidigare. Och även om vi verkligen hade gjort outsourcing av sådant arbete, beslutade vi att ingå ett samarbete. Rekommenderas!
Johannes Engvall - Daglig leder
WeFix AS
Sti Media leverer alt knirkefritt innen nettløsninger og markedsføring for oss. Dette har gjort at vi anbefaler alle våre bekjente også å bruke de. Vi kom med en idé og visjon samt sendte litt bilder og de gjorde resten. Beste med Sti Media er at de alltid er på ball med gode forslag for hvordan nettsiden vår skal bli bedre
Aleksander Kværner - Daglig leder
Previous
Next