Om oss

Resultatdrevet byrå som strever for at våre kunder skal få riktig løsninger, oppfølgning og støtte for å drifte sin sine profiler og tilstedeværelse på nett.

Det finnes i dag mange løsninger knyttet til markedsføring og alle har hvert sitt nytte, og noen mer enn andre – naturligvis. Derfor er det viktig for oss å bruke god tid til å analysere bedriftens kundegrupper, nedslagsfelt, konkurranse og mål når vi ønsker våre nye kunder velkommen. Dette gjør vi for å forsikre oss om at vi har den innsikten vi trenger for å tilby de riktige løsningene som finnes i dagens marked.

Vi er et lite team som arbeider på kryss og tvers av ulike plattformer og tjenester slik at vi kan opptre så fleksibelt som mulig for våre kunder når det kommer til deres behov. Målet vårt er å tilby vår kunnskap og støtte i 360° ved de digitale utfordringene dere som en bedrift støter på. Teamet vårt har en lang bakgrunn innen sosiale medier, søkemotorer, markedsføring, utvikling/programmering (back-end & front-end), grafisk design, webutvikling og rådgivning.

Vi tenker nytt og er dedikerte i vårt arbeid, blant våre mål er det å levere resultater viktig, derfor er det svært viktig for oss at våre kunder blir fornøyde etter at vi har levert avtalte løsninger og tjenester. Våre fantastiske kunder har gitt muligheter til å vokse, lære og utvikle oss ved å gi oss tilliten til å sette opp og administrere flere av løsningene de har på nett.

SERTIFISERTE Google Partners

Google Partners
google-analytics-badge

Vi er stolte for å dele at vi er sertifiserte Google Partnere. 
Det indikerer at byrået er i stand til å sette opp, administrere og analysere annonsene vi setter opp.

Våre kunder kan med trygghet forvente kvalitet gjennom alle ledd!

Avtal telefonmøte

Mye av våre løsninger kan fort bli tekniske og vanskelig og forstå. Det forstår vi!
Derfor anbefaler vi at du avtaler et telefonmøte med oss