Nettside

Som gjenspeiler din bedrift

Spør oss om ett uforpliktet tilbud

Synlige nettsider

Vi har spesialisert oss på å lage nettsider som er godt rangerte og synlige på søkemotorer. Dette gjør vi for at din bedrift skal dukke opp på søk som omfatter dere, både innenfor deres tjenester, merkevare og bransje.

Redigeringsverktøy

Våre nettsider blir levert med et begrenset og enkelt redigeringsprogram som lar deg redigere innhold som bilder, tekst, skriftstørrelser og farger på siden. Vi tilbyr innføring i redigeringsplattformen, og bidrar deg med redigering ved behov.

Sikkerhet & personvern

Hos oss tar vi personvernet ditt på alvor. Nettsidene våre etterfølger kravene til den gjeldende personvernloven. Våre nettsider blir i tillegg SSL sikret, dette krypterer informasjonen som dine besøkende legger igjen på siden; som igjen gir en bedre rangering på søkemotorer.

Responsive nettsider

Nettsiden din blir brukervennlig med eget brukergrensesnitt mot mobil, nettbrett og PC. Dette gjør nettstedet ditt mer brukervennlig mot søkemotorer og besøkende på siden. Statistikkene viser også til at 60% av søk på Google er gjennom mobile enheter.

Velg pakken som passer din bedrift

Liten

Mellom

Stor

Hos oss behøver du ikke å betale noe ekstra for å ha bilder, slideshow, kontaktskjema eller videosnutter på siden din.  Prisen varierer på antall sider du ønsker å ha på nettsiden

Kontakt oss for ett uforpliktet tilbud

Ofte stilte spørsmål

Sti Media AS er et mediebyrå som drifter og vedlikeholder digitale løsninger for SMB markedet i Norge. Kontakt oss

Dette sier våre kunder om oss

WeFix AS
Sti Media leverer alt knirkefritt innen nettløsninger og markedsføring for oss. Dette har gjort at vi anbefaler alle våre bekjente også å bruke de. Vi kom med en idé og visjon samt sendte litt bilder og de gjorde resten. Beste med Sti Media er at de alltid er på ball med gode forslag for hvordan nettsiden vår skal bli bedre
Aleksander Kværner - Daglig leder
Mazar AS
Samarbeid med Sti Media AS har vært en glede. Som en nyetablert bedrift i startfasen var det veldig viktig å få nettsiden på plass så fort som mulig. Sti Media er i tillegg superraske på å svare på spørsmål og forandre innholdet vårt etter forespørsel. I tillegg til en nettside som vi veldig fornøyde med, viste de stor kompetanse innenfor sosiale medie plattformer. Vi fikk veiledning i vår væremåte i både Facebook og Instagram og takker for tipsene Sti Media ga oss. Her får du mye for pengene. Vil du ha en lett tilgjengelig leverandør med raske tilbakemeldinger og anbefalinger så er Sti Media å foretrekke fremfor de store selskapene med lite tid og som oftest korte og uklare beskjeder.
Ali Akbar - Daglig leder
Svenorbygg AS
Vi har använt Sti Media i över seks månader nu för allt från digital marknadsföring samt konsultation och uppföljning kring vår digitale synlighet. Hittills är vi nöjda med den levererade produkten och uppföljningen. Sti Media upplevs mer personligt och professionellt än andra spelare vi har använt tidigare. Och även om vi verkligen hade gjort outsourcing av sådant arbete, beslutade vi att ingå ett samarbete. Rekommenderas!
Johannes Engvall - Daglig leder
SalesTek AS
Sti Media leverer det meste innen markedsføring og opererer som en effektiv markedsavdeling for oss. I tillegg til annonser på Google har de hjulpetoss med søkemotoroptimalisering av hjemmesiden vår for å bli mer synlige på nettet. De tar all kontakt med alle markedsaktører vi jobber med og vurderer alle tilbud. Da kan vi fokusere på det vi gjør best. Med Sti Media får vi raske leveringer og har gode erfaringer. Vi kan anbefale de til alle bedrifter som vil ha mest igjen for markedsføringen sin.
Berkan Payasli - Markedsansvarlig
Previous
Next