Sosiale medier

Del dine erfaringer

Bli vurdert av dine kunder

Bli sett

Kommuniser med kunder

Få nye kunder

Sosiale medier har ganske fort blitt til en stor markedsføringskanal for mange bedrifter. Hvis din bedrift ikke er på sosiale medier i dag så går du glipp av store muligheter. Sosiale medier gjør det enklere for bedrifter å spre sitt budskap og tjenester, og øke synligheten for potensielle kunder.

Så uansett hva din bedrift tilbyr, er sosiale medier blitt en kanal som gjør det lettere for din bedrift å målrette seg mot kunder som går under deres målgruppe. Ved å bruke sosiale medier aktivt og systematisk for å bygge opp deres merkevare, øker det synligheten til din bedrift på markedet med 91%.  

Facebook annonsering

Hvorfor bruke facebook annonser?

  • Annonsene tilpasses ditt budsjett
  • Du kan justere og endre på minutter
  • Raske og gode resultater av annonsene med konverteringssporing
  • Bli synlig for personer som vil ha dine produkter og tjenester
  • Du kan annonsere nøyaktig hvor og når du vil

Hvordan vises annonsene?

Facebook annonser vises for publikummet du har valgt, i nyhetsoppdateringen på datamaskin og mobilenheter og/eller i høyre kolonne. Disse annonseplassene hjelper deg å ut til publikummet ditt, uansett hvor de befinner seg.

Etter kartlegging av deres målsetninger for markedsføringskampanjen, skreddersyr vi en løsning som passer i forhold til målet som er satt.

Vi får det beste ut av din annonsering

Sti Media har breddekompetanse og årelang brukserfaring innen Facebook annonsering. Vi hjelper deg med å navigere riktig, nå de riktige potensielle kundene og få mest ut av ditt budsjett.

Kostnadseffektivt

Ved å bruke Facebook sitt annonseringsverktøy så er  markedsføring ikke lenger dyrt. På Facebook kan du begynne markedsføringen med så lite som 25 kroner dagen, og samtidig oppnå gode resultater. Det er ingen tvil om at dette er en løsning som passer til bedrifter i alle bransjer og størrelser.

Målrettet reklame

Annonsekampanjene på Facebook bygges rundt spesifikke publikum basert på en rekke alternativer. I tillegg til demografi som sted, alder og kjønn så kan vi rette annonsene mot mennesker med interesse for spesielle merkevarer, butikker og fritidsaktiviteter, og også muligheten til å velge faktorer som yrker, utdanning, sivilstatus og adferd.

Målbare resultater

I dagens markedsføring så er det vell så viktig å se hvor pengene man bruker på annonser går til. Ved å analysere annonsekampanjene så får vi innsikt i hvordan målgruppen samhandler med annonsene vi lager, det gir oss et fortrinn for å tilrettelegge, optimalisere og gjenbruke det som faktisk gir avkastning til å oppnå bedre resultater.

Facebook er verdens største sosial-medie plattform med flere milliarder brukere på daglig basis. Plattformen brukes av barn, unge, voksne og godt voksne mennesker i alle aldre, det gjør verktøyet til ett av de mest lønnsomme markedsføringsløsningene i verden.

Har du spørsmål på hvordan du kan komme i gang med annonsering på Facebook?
Kontakt oss så hjelper vi deg i gang!

Avtal telefonmøte

Mye av våre løsninger kan fort bli tekniske og vanskelig og forstå. Det forstår vi!
Derfor anbefaler vi at du avtaler et telefonmøte med oss