Medierådgivning

Vi holder orden på dine systemer

Vi finner de riktige løsningene til din bedrift

Teknologiske løsninger endrer seg veldig fort noe som gjør at det kan være vanskelig og holde seg oppdatert på alle endringene. Sti Media finner de nyeste og beste løsningene for din bedrift. Da kan du fokusere på det du kan best så kan vi ta oss av endringene som skjer i markedet. 

Avdekke bedriftens styrker og svakheter

Sti Media går gjennom løsningene du har i dag, finner ut hva som fungerer for din bransje og hva bedriften kan endre internt og eksternt. 

Vi tar oss av forhandlingene

I dag er det flere bedrifter som tilbyr forskjellige løsninger og mange bedriftseiere har tatt i bruk løsninger som ikke nødvendigvis gir bedriften deres noe tilbake. For å unngå unødvendige tekniske løsninger kan vi ta for oss forhandlingene med forskjellige aktørene som gir dere tilbud.  Derfra kontakter vi deg og legger frem vår analyse og hvilke løsninger som er lønnsomme for din bedrift.

Kontroll på dine IT og markedsføringsløsninger

Det er et hav av løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere for både ansatte og ikke minst enklere for dine kunder å finne deg og dine tjenester. Med smarte valg og de riktige løsningene kan bedriften effektiviseres. Ikke minst kan de riktig løsningene spare bedriften din for penger.  

Sti Media som ditt mediebyrå

Som ditt mediebyrå streber vi etter å tilby deg de beste løsningene internt og eksternt, samt spare bedriften din for penger og gjøre jobben mer effektiv en tidligere. Som din medierådgiver trenger du kun forholde deg til oss, med det vil du kunne fokusere på det du kan best. Vi gjør ingen forhandlinger uten din godkjennelse. 

Kontakt informajon

Hør med oss hva vi kan hjelpe deg med