App-utvikling

Kreative utviklere - koder din suksess

Sti Media AS hjelper deg med og realisere ideen din. Har du erfaring innen App-utvikling er vi din naturlige sparringspartner. Trenger du hjelp til utvikling leier vi ut utviklere. Ønsker du ikke gjøre det inhouse utvikler vi løsningen for deg. Sammen finner vi løsningen som passer ditt behov.

Hva innebærer en App-utvikling?

Når man lager en applikasjon for enten Google Play eller Apple Store kalles det App-utvikling. Disse løsningene egner seg for både mobil og IPad, men det er også mulig å utvikle løsningene slik at de fungerer på datamaskiner. Det er mange fordeler med app for en bedrift blant annet synlighet, merkevarebygging og merverdi for kunde mfl.

Kanskje du har en App idé du har tenkt på en stund, men er usikker på hvor du skal starte? Sti Media hjelper deg med det du trenger for å kunne gjennomføre fra start til slutt. Vi kartlegger prosessen for å realisere Appen din. Kanskje din ide er den nye store Appen. Ta kontakt med oss i dag.

Sti Media Utvikling

1. Beskrive ideen og skissere

3. Analyse av markedet - hva mangler i dag?

5. Brukertest og utvikle

App & webutvikling

Som et digitalt utviklingsbyrå – er vi kreative nok til å håndtere omfattende oppdrag, små nok til å kunne snu oss raskt.

Sti Media designer, utvikler og bygger løsninger som gir bedrifter virkelige resultater.
Vi utvikler mobilapplikasjoner, større bedriftsnettsider og plattformløsninger.

Vil du ha hjelp til utvikling av digitale løsninger til din bedrift, eller har du en smart idé du ønsker å gjøre noe med?

Ta kontakt med oss i Sti Media.

2. Planlegge løsningen

4. Finne målgruppen - hva er deres behov?

6. Lansere løsningen

Et utvalg av teknologien vi bruker

Det er mange forskjellige programmeringsspråk man kan bruke for å utvikle en mobil applikasjon, men det er viktig og bruke den mest relevante teknologien samt de mest attraktive språkene som finnes i dagens utviklingsbransje. Sti Media holder seg oppdatert på dagens teknologi, og utvikler seg stadig for og kunne yte bedre innen feltet.

Kontakt informajon

Hør med oss hva vi kan hjelpe deg med